Телефонуйте
   |   
Приєднуйтесь до нас
Top

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ COOKIES НА САЙТІ home.academy ( надалі – « Cайт » )

 

Дана Політика конфіденційності застосовується при будь-якій взаємодії з Сайтом, яка потребує повідомлення нам Ваших персональних даних.

 

Ми прагнемо забезпечити конфіденційність даних користувачів Сайту. Дана Політика конфіденційності та використання cookies на Сайті (надалі – Політика) визначає:

 

  1. що таке персональні дані;
  2. які Ваші персональні дані ми збираємо;
  3. як і чому ми їх використовуємо;

 

Посилання у даній Політиці на Сайт, «ми», «нас», «наш», «нам» означають Товариство з обмеженою відповідальністю « Заклад освіти « Астор » (компанія, зареєстрована в Україні 25.04.2018,  номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи 1 339 102 0000 016477 , місцезнаходження: 08140, Київська обл., Києво- Святошинський р-н., с. Шевченкове, провулок Ювілейний, буд. 4. Телефон 044-232-41-30 (багатоканальний) або (067) 469-2375.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю « Заклад освіти « Астор » просить Вашої згоди на використання cookies згідно з умовами цієї Політики при першому відвідуванні Сайту. Використовуючи Сайт і погоджуючись з даною Політикою, Ви даєте згоду на використання cookies відповідно до умов даної Політики.

 

Основні поняття:

Персональні дані – це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).

Суб’єкт персональних даних – це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Обробка персональних даних – це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

 

ЗАКОНОДАВСТВО, ЩО РЕГУЛЮЄ ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»).

 

ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  • оформлення реєстрації на сайті;
  • оформлення договору приєднання (для авторів)
  • оформлення договору про використання системи «Онлайн-консультант еколога підприємства», «Онлайн-консультант інженера з охорони праці»,
  • оформлення договорів купівлі-продажу продукції на Сайті,

 

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • адреса електронної пошти;
  • організація, яку Ви представляєте або в якій працюєте;
  • посада;
  • номер телефону.

 

 

СООKІЕS ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ

СООKІЕSце невеликі текстові файли, які зберігаються веб-сайти на Вашому комп’ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам’ятати дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам непотрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли сооkіеs самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп’ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Сооkіеs та інші технології відстеження на нашому веб-сайті та додатках можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Сооkіеs та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

 

З питань використання персональних даних та сооkіеs просимо звертатись за номерами, вказаними в розділі «Контакти»